×

Quadrocopter Bubblecopter RC

399,99 lei
Compara0
INFO PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cod:
23812
Gama:
Descriere

Bule din aer! Inovatorul Revell Control Bubblecopter nu numai că creează o stare de spirit potrivită la toate evenimentele și sărbători, ci și atunci când te distrezi în grădină sau în parc, deoarece umple aerul cu bule de săpun strălucitoare de la Pustefix. Rezervorul quadrocopterului GHz este pur și simplu umplut cu lichidul cu bule de săpun de înaltă calitate, conform rețetei secrete originale Pustefix și produce bule strălucitoare la atingerea unui buton de pe telecomandă. Bineînțeles că este conceput în designul producătorului de bule de săpun de cult cu ursulețul de pluș.

Bateria LiPo este înlocuibilă; Bateriile suplimentare sunt disponibile separat - astfel încât spectacolul impresionant poate continua rapid.

Continut :

  • 1 x model
  • 1 x Telecomandă
  • 1 x baterie
  • 1 încărcător USB
  • 1 x set rotor de rezervă
  • 1 x Instrucțiuni
  • 1 x Pustefix Classic 42 ml

Varsta recomandata: 14 ani+
Dimensiuni produs: 27.5 x 27.5 x 11.5 cm (L x l x h)

ATENTIENu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. Bucati mici. Pericol de sufocare! Această jucărie produce impulsuri de lumină care pot provoca epilepsie la persoanele sensibilizate. Ambalajul trebuie păstrat deoarece conține informații importante. Ne rezervăm dreptul de a face modificări de culoare și tehnice. Prudență! Citiți cu atenție înainte de prima utilizare. Utilizați numai sub supravegherea unui adult. Doar pentru uz casnic (casa si gradina)

Citeste mai mult
Caracteristici
23812

Meniu

Autentificati-va sau creati un cont pentru a utiliza Lista de produse favorite.

Autentificare