×

Factura & Garantie

FACTURAREA PRODUSELOR COMERCIALIZATE

 
  • Factura este disponibila in format electronic. Pentru a o vizualiza si printa, autentificati-va in cont, accesati rubrica 'Istoric comenzi' din meniu si selectati comanda pentru care doriti factura. Apasati pe 'Descarca' si salvati documentul.
  • Factura circula fara semnatura si stampila conform Legii 571/2003, privind Codul Fiscal, art. 155(6).
 

GARANTIA PRODUSELOR COMERCIALIZATE

 
  • Toate produsele comercializate pe SITE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.
  • Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator.

Garantie comerciala. Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garantia de conformitate. Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. 
  • Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact.
 
ATENTIONARE SPECIALA! Atragem atentia ca, uneori, datorita manipularii incorecte a coletelor de catre firma de curierat, produsul/produsele pot ajunge in stare defectuoasa. Daca acest lucru se intampla, va rugam sa intocmiti, impreuna cu reprezentantul curierului, un proces verbal de constatare deficiente si sa ni-l aduceti la cunostinta urgent! In lipsa acestui proces verbal, orice reclamatii ulterioare nu pot fi luate in considerare de catre firma de curierat, si, implicit, de catre noi.

Meniu

Autentificati-va sau creati un cont pentru a utiliza Lista de produse favorite.

Autentificare