×

Cum aleg un produs?

Stimate Client,

Ne bucura interesul dumneavoastra cu privire la produsele comercializate de catre magazin online Machete Revell.

In cele ce urmeaza, supunem atentiei si deciziei dumneavoastra, informatii utile care sa va sprijine in alegerea produselor dorite.

Asadar, daca nu sunteti familiarizat cu produsele tip-macheta, iata cateva sfaturi utile care vor fi folositoare pentru a cumpara macheta potrivita.

Machetele Revell se impart in doua mari categorii: Machete de asamblat si Machete asamblate.

Machete de asamblat

  • Necesita rabdare, pasiune, plus accesorii care sunt absolut necesare pentru ca macheta sa arate si sa fie cum este prezentata de catre producator.
  • Nivelul de cunostinte necesar pentru asamblarea unui machete se imparte in 5 (cinci) grade de dificultate: Foarte usor, Usor, Avansat, Foarte dificil, Profesionist. Dupa cum le spune si denumirea, in functie de abilitatea avuta, puteti opta pentru alegerea machetei potrivite, in functie de gradul de expertiza pe care il detineti. Pentru selectarea produselor, utilizati cu incredere filtrul 'Grad dificultate' din stanga paginii (in categoria produselor). Click aici pentru a vedea un exemplu.
  • Un lucru important de mentionat, este si faptul ca machetele pot sa vina, sau nu, insotite si de vopsele, adezivul, precum si instrumentele necesare asamblarii machetei. Pentru a alege produse care au accesoriile incluse, folositi filtrul 'Accesorii incluse', selectati DA, sau consultati oferta din categoriile 'easy kit', 'mini kit', 'Model Set' si 'Gift Set'. Aceasta ultima categorie, dupa cum ii spune si denumirea in limba engleza, (traducerea in limba romana - Seturi cadou), contine produse care pot fi oferite drept cadouri pentru persoane care isi doresc sau ar fi incantati sa le foloseasca sau, de ce nu, chiar pentru dumneavoastra.
  • In ceea ce priveste machetele care nu au vopsele incluse in pachet, si in general accesorii incluse (cum sunt cele mentionate la paragraful anterior), consultati neaparat Tab-ul 'Accesorii recomandate' pentru a cumpara si vopsele necesare machetei respective.
  • Deasemenea, daca inca nu detineti instrumente de lucru, analizati si categoria 'Vopsele, Adezivi, Instrumente' pentru asamblat machete, de unde puteti cumpara divesre instrumente utile si necesare pentru asamblarea reusita a machetelor.
 

Machete Asamblate

  • In ceea ce priveste categoria de Machete Asamblate, aici lucrurile sunt putin mai simple, in sensul ca, machetele respective vin gata asamblate, si pot fi cu usurinta depozitate intr-un birou, camera, s.a.m.d. Nu ramane decat sa alegeti macheta de Corabie, Masina sau orice altceva care va place.

 

Deasemenea, in cadrul magazinului Machete Revell, gasiti o gama larga de produse radio-comandate sau pe baza de resort, cum ar fi Barci, Elicoptere, Avioane.

Consultati categoria Revell Control pentru produse radio-comandate si categoria Summer Action pentru produse pe baza de resort.

 

Va recomandam sa analizati si oferta prezenta in categoria Orbis unde puteti gasi o gama de produse utila pentru cei care au ca scop crearea de materiale, cum ar fi tatuaje, abtibilduri, postere, in general, imprimeuri.

Nu in ultimul rand, pentru cunoscaturi si nu numai, studiati cu atentia gama larga de Accesorii (vopsele si intrumente de lucru) necesare asamblarii in bune conditii a machetelor.

 

Va multumim si spor la cumparaturi!

Echipa Machete Revell

 

Meniu

Autentificati-va sau creati un cont pentru a utiliza Lista de produse favorite.

Autentificare