Opinie Client V.Nita

Buna ziua!
 
Ma numesc Victor Nita si sunt un client de-al dumneavoastra. In primul rand, vreau sa va multumesc pentru mail-ul primit in care va aratati interesati de realizarile mele. Intarzierea raspunsului se datoreaza timpului necesar in care a trebuit sa termin machetele.
 
Sunt un pasionat vechi de machete, mai ales Revell, care mi se par foarte exacte si bine calculate pentru  asamblare si m-am bucurat cand am vazut ca exista un site oficial Revell si in Romania. Pana acum am realizat aceste doua machete: Bentley si Boeing 747.
 
In primul rand, Bentley-ul mi se pare una din cele mai frumoase masini pe care le-am vazut pana acum, acesta fiind si motivul pentru care am cumparat macheta. Am lucrat la macheta in jur de 60 -70 de ore, de-a lungul a aproximativ 3 saptamani. Complexitatea modelului a reprezentat-o, dupa parerea mea, piesele mici ca dimensiune, constructia motorului si a axelor de miscare (articulatiile rotilor). In rest, caroseria si celelalte componente nu au reprezentat o dificultate prea mare.
 
Bentley Revell revell-bentley bentley revell


In al doilea rand, Boeing-ul a fost un vis de-al meu de mai mult timp, mai ales varianta aceasta Lufthansa, care mi se pare un etalon. De aceasta data, complexitatea machetei a venit de la asamblarea motoarelor si de la dimensiunea per total a avionului, care atunci cand i-au fost atasate aripile, a fost mai greu de manevrat, mai ales la vopsire si la aplicarea autocolantelor. Am lucrat la avion in jur de 80 de ore, cel mai mult timp luandu-mi vopsirea si colantarea.


revell boieng revell boieng
 
As dori sa mai adaug ca folosesc vopseluri acrilice, pe baza de apa, pentru ca prezinta mai multe avantaje: controlul bun al diluarii (pot face vopsea mai vascoasa sau mai diluata, in functie de necesitate), timpul de uscare cu mult mai rapid decat la email, straturile de vopsea sunt mai subtiri si mai fine, iar aspectul final al culorii este uniform, fara urme de pensula.
 
Drept urmare, sper ca pozele pe care le trimit sa fie calitative si sa arate cat mai fidel machetele. 
 
Va multumesc inca o data si ma voi bucura in continuare de experientele pe care le oferiti prin machetele dumneavoastra!
 
Victor Nita
 

Categorii Blog

a fost adaugat la lista de produse dorite

Continua cumparaturile Lista mea de produse dorite