×

Barca Fire Fighter RC

279,99 lei
Compara0
INFO PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cod:
24141
Gama:
Descriere

Șterge, salvează, protejează! Toate corpurile de apă sunt protejate cu barca de stingere a incendiilor rapidă și manevrabilă. Tunul de stingere integrat este pornit la atingerea unui buton de pe telecomandă și poate fi „stins”. Apa nu se scurge, deoarece este aspirată direct din corpul de apă. Două motoare electrice și bateria integrată Li-Ion asigură puterea necesară și un timp lung de condus de aproximativ 15 minute. Datorită încărcătorului USB furnizat, barca este gata de utilizare din nou în orice moment.

Sistemele electronice complet încapsulate sunt protejate de pătrunderea apei chiar și în timpul manevrelor sălbatice de conducere. Datorită tehnologiei de 2,4 GHz, mai multe bărci pot fi controlate în același timp fără interferențe reciproce. Circuitul de protecție inclus împiedică pornirea elicelor în afara apei. Deci nu există risc de rănire. În plus, barca cu lungimea de 35 cm este echipată cu o avertizare de încărcare și, prin urmare, poate fi adusă înapoi la țărm în siguranță atunci când nivelul bateriei este scăzut.

Continut:

  • model
  • Telecomanda GHz
  • Incarcator USB / cablu de incarcare USB
  • manual de utilizare
  • Set șuruburi de schimb de antrenare

Varsta recomandata: 8 ani+
Dimensiuni produs: 35 x 10 x 11 cm (L x l x h)

Citeste mai mult
Caracteristici
24141

Meniu

Autentificati-va sau creati un cont pentru a utiliza Lista de produse favorite.

Autentificare